HPIM0830.jpg

Contact

Adres:
K. Bakker
schilders en afwerkingsbedrijf
Van Haeringenstraat 34
7701 CS Dedemsvaart

Tel:
06-12362374Email:
schilders@koekange.com

Ook wij zijn Erkend!

Op 17 januari 1995 heeft de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (FOSAG) een Erkenningsregeling in de markt gezet., Bijna 2.000 ondernemers hebben zich reeds als deelnemer aangemeld.
Ook wij nemen deel aan de Erkenningsregeling. Dat heeft zowel voor de consument als voor ons voordelen. Vakbekwaamheid was al de basis voor onze onderneming, maar het Erkend zijn via de Erkenningsregeling betekent een extra kwaliteitsgarantie.

Goede voorwaarden.

Alleen gekwalificeerde bedrijven kunnen namelijk aan de Erkenningsregeling deelnemen. Het 'keurmerk', herkenbaar aan het logo: AF, staat voor 'Afwerkingsbedrijf'. Daartoe behoren schilders, behangers en glaszetters. Als Erkend bedrijf is men verplicht aan consumenten te offreren volgens algemene consumentenvoorwaarden. Deze zijn samen met de Consumentenbond en de 'vereniging eigen huis opgesteld. Tevens kan een consument die zaken doet met een Erkend Schilder, Behanger of Glaszetter zich wenden tot de Stichting Geschillencommissie Consumenten in Den Haag, indien er klachten zijn.

Garantie.

De Geschillencommissie Schilders en Afwerkingsbedrijf is onafhankelijk en samengesteld uit een voorzitter, een vertegenwoordiger namens de Consumentenorganisaties en een vertegenwoordiger namens de brancheorganisatie FOSAG. De commissie wordt bijgestaan door onafhankelijke deskundigen. De kosten van een klachtenprocedure zijn laag. De consument die met een Erkend bedrijf in zee gaat, krijgt dus dubbele zekerheid: goed vakmanschap en de mogelijkheid van verhaal.

Offerte.

Een hoofdgedachte achter de Erkenningsregeling is het leveren van kwaliteit door het stellen van opleidingseisen op het gebied van vakbekwaamheid en bedrijfsvoering. Tot dat laatste wordt ook het uitbrengen van een goede, overzichtelijke offerte gerekend. U en wij kunnen dus nooit voor verrassingen komen te staan. Bel ons eens voor een vrijblijvend advies of een offerte, want als Erkend bedrijf weten we waarover we praten. En ons werk is AF. Daar kunt u op vertrouwen.