HPIM0831.jpg

Contact

Adres:
K. Bakker
schilders en afwerkingsbedrijf
Van Haeringenstraat 34
7701 CS Dedemsvaart

Tel:
06-12362374Email:
schilders@koekange.com

RAAMDECORATIE.

Wij hebben al jarenlange ervaring met raamdecoratie. Waardoor wij u uitstekend van advies kunnen voorzien. .................. ......... 

Horizontale jalozieën

Horizontale jaloezieen zijn zowel sfeervol als functioneel. De collectie biedt een ruime keuze aluminium jaloezieen in uni kleuren en dessins. Voor wie op zoek is naar wat meer trendy uitstraling zijn de metallic lamellen een goede keuze. Daarnaast vindt u aantrekkelijke houten jaloezieen in de collectie.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieen geven vrij uitzicht zonder inkijk de kollektie biedt een ruime keuze uit stoffen, kunststof en aluminium lamellen. Stoffen lamellen zijn zeer sfeervol, kunststof en aluminium lamellen zijn uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimten.

Plissegordijnen

Plissegordijnen zijn geschikt voor bijna alle raamsoorten, zo zijn goed toe te passen voor rechte ramen, dakramen, schuine ramen en plafondtoepassingen.

Vouwgordijnen

De collectie vouwgordijnen is gebaseerd op de nieuwste interieurtrends, ze zijn sfeervol en verkrijgbaar in diverse stofsoorten en bijzondere structuren.

Rolgordijnen

De collectie biedt een ruime keuze in prachtige unistructuur en dessins, en geschikt voor elke kamertype. Zo zijn de verduisterde rolgordijnen uitermate geschikt voor slaapkamers terwijl de transparante en structuurstoffen erg sfeervol zijn in de woonkamer.

Paneelgordijnen

De verschillende stoffen lenen zich er prachtig voor gecombineerd te worden binnen een paneelgordijn. Denk aan het combineren van uni met dessin en aan het combineren van meerdere kleuren of kleurtinten. Ze zijn zeer sfeervol in uw woonkamer.