DCP_1903.jpg

Contact

Adres:
K. Bakker
schilders en afwerkingsbedrijf
Van Haeringenstraat 34
7701 CS Dedemsvaart

Tel:
06-12362374Email:
schilders@koekange.com

Schilderwerk buiten en binnen

Eer van je schilderwerk.

Wie kiest voor de best denkbare bescherming van zijn woning, kiest voor vertrouwde kwaliteits van vakverven van o.a: Wijzonol, Sikkens, en Sigma. Een grote uitdaging voor de schilder die kan vertrouwen op duurzaamheid continuïteit in werken en applicatiegemak. Uitgekiende verfsystemen zorgen buiten voor een optimale en langere bescherming tegen extreme weersinvloeden zoals regen, wind, kou en uv-straling . Wij werken al sinds jaar en dag met deze professionele verven, omdat wij eer van ons werk willen en mooi schilderwerk willen afleveren. Vakwerk vraagt om vakverf voor schilderwerk in elke gewenste glansgraad, van mat tot hoogglans.

Ook voor binnenschilderwerk werken wij met professionele aqua verf. De modificatie met polyurethaan zorgt voor een harde, maar ook een kras- en slijtvaste verflaag. Ook is en de dekking en duurzaamheid is uitstekend. De droging is opmerkelijk snel, 2 tot 5 uur overschilderbaar, fijne verwerking, goed vullend, uitstekende vloei en reukarm

 

Sikkens Rubbol SB


Zeer duurzame, hoogglanzende lak. Het speciale bindmiddel gesiliconeerde alkydhars staat garant voor een uitstekend glansbehoud. Weervast, lichtecht, slag- en stootbestendig en dekt uitstekend. Bij 20 C na 16 uur overschilderbaar. Op een goede ondergrond is de buitenduurzaamheid 8-10 jaar.

Sikkens Onol HS


Deze grondverf heeft een uitstekende dek- en vulkracht op hout en intacte verflagen, is goed verwerkbaar en geeft per laag meer dikte. Bovendien bevat het een geringere hoeveelheid oplosmiddel en is daardoor minder milieubelastend. Binnen én buiten te gebruiken zonder te verdunnen, na 24 uur overschilderbaar (bij 200 C) en kan één jaar onafgewerkt blijven, indien in 2 lagen aangebracht

Wijzonol LBH

LBH hoogglanslak is, mede door de aanzienlijke dikte per laag, een bijzonder goed dekkende verf op basis van silicon alkydhars. Dat betekent een zeer langdurige bescherming van al het houtwerk van uw woning, terwijl het product ook kan worden toegepast op voorbehandeld metaal. Het resultaat is niet alleen fraai, maar ook bijzonder duurzaam (circa 5-6 jaar).

Sikkens Alphatex IQ


Een gebruiksvriendelijk product van topniveau, deze waterverdunbare muurverf. Hiermee bent u verzekerd van duurzaamheid, bescherming en kleurechtheid. Dankzij de specifieke kwaliteit is dit product uitermate geschikt voor buitentoepassing op metsel-, schuur- en pleisterwerk, beton en vrijwel alle soorten bakstenen

Sikkens Cetol TGL Satin

Leverbaar in 9 transparante kleuren en zeer goed bestand tegen UV-straling. Het geeft een optimale houtbescherming bij een prima dikte per aangebrachte laag. De lak is goed glanshoudend en weervast.. De houtstructuur blijft zichtbaar en wordt bij sommige houtsoorten geaccentueerd. Zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies, zoals kozijnen, ramen en deuren. De duurzaamheid (circa 34 jaar) wordt sterk bepaald door de houtsoort en -constructie, de beglazing, het binnenschilderwerk, de laagdikte, de ligging van het object etc.

Sikkens Cetol Novatech

Een zijdeglanzende transparante houtafwerking voor buiten met extra UV-bescherming. Accentueert houtstructuur en kleuring, en heeft een hoog indringend vermogen. Kan gebruikt worden voor gevelbetimmeringen, houtwerk in en om de tuin, of als basislaag onder een Cetol TGL-systeem (in het geval van zacht hout zoals grenen of vuren).

Jotum Demidekk

Al meer dan 40 jaar het topproduct van Jotun!

Jotun (Demidekk) Optimal is een hybride (combinatie alkyd/acrylaat), dekkende houtbescherming voor buiten die de houtnerf zichtbaar laat. Jotun (Demidekk) Optimal is zowel toepasbaar op hout als op steenachtige ondergronden en is uitermate geschikt voor toepassing op houtrijke gevelelementen zoals bijvoorbeeld dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, houtskeletbouw en houtstapelbouw.

Sigma S2U Nova Satin

Deze zijdeglanzende, watergedragen voor- en aflak is een vertrouwd product dat zich in de markt al ruimschoots heeft bewezen. De toevoeging van polyurethan zorgt voor een harde, maar tevens flexibele laag die kras- en slijtvast is. Sigma S2U Nova Satin heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Schilders zijn bovendien zeer te spreken over de uitstekende vloeiing van dit product. Door de LTA®-technologie is dit product uitstekend bestand tegen (huid)vet of ander vuil.

Sigmatex Superlatex Matt

Sigmatex Superlatex Matt is een universele, watergedragen muurverf, die u zowel binnen als buiten kunt aanbrengen. Gemakkelijk te verwerken en schrobvast. De muurverf maakt deel uit van het Sigma Wanddecoratie Systeem en biedt een ideale grondlaag voor het decoratieve Sigmulto assortiment.